Het gaat niet meer zo lekker en dan...

sluipt het erin: je bent moe, je hebt een kort lontje, je vergeet dingen en kan je slecht concentreren. De dingen gaan niet meer zo makkelijk en vanzelf als eerst. Allemaal 'let op' signalen. En als je maar doorgaat om het iedereen naar de zin te maken, komt het moment dat iets in je zegt: 'kan en wil ik dit nog wel?'


Uit onderzoeken blijkt dat meer mensen het lastig vinden hun aandacht en energie op de voor hen juiste manier in te zetten. En boos of verdrietig worden op alles en iedereen als dit niet meer lukt. Je bent zeker niet de enige en hoeft je hier dus niet voor te schamen of schuldig te voelen.

Is er iets aan te doen?

Ik denk van wel! Ook jij kunt op zoek naar de oorsprong hiervan, zodat je anders naar jezelf en de wereld waarin je leeft en werkt gaat kijken. Net als iedereen heb jij dus ook jouw eigen ‘binnenwereld’ en een ‘buitenwereld’ die elkaar beïnvloeden.


Corona coaching & counseling besteedt aan deze beide werelden aandacht: via één-op-één-begeleiding werk je aan het verkrijgen van nieuwe inzichten om het verstoorde evenwicht weer te herstellen.