uit balans?

                                                            

Mijn naam is René Does (1960) en ik begeleid mensen die werken binnen de dienstverlenende sector en neigen vast te lopen in hun werk en/of privéleven. Samen met hen ga ik op onderzoek om de bron van de hieruit ontstane onrust te ontdekken om zo tot (nieuwe) zelfinzichten te komen. Mijn uitgangspunt hierbij is dat ik je uitdaag jouw vragen in de juiste context te plaatsen.

Mijn manier van werken is persoonlijk en op basis van een gelijkwaardige relatie, waar bij vertrouwen, respect en openheid sleutelwoorden zijn.

In onze gesprekken help ik je om zelf antwoorden te vinden op jouw vragen. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van je eigen capaciteiten, creativiteit en vindingrijkheid. Ik schenk ook aandacht aan het doorbreken van negatieve overtuigingen en aannames die in de weg kunnen zitten.

Een aantal kwaliteiten die mij volgens mijn omgeving typeren zijn: mijn open houding, gevoel voor humor, op resultaatgerichte directheid en het nieuwsgierig zijn naar de ander.

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen? Bel mij dan via 0681875378 of mail naar info@corona-counseling.nl.